Prijsvraag

Prijsvraag Maak Gelderland Mooier uitgeschreven De provincie Gelderland heeft een prijsvraag uitgeschreven voor goede ideeën om Gelderland mooier te maken. De provincie Gelderland schrijft een prijsvraag uit voor goede ideeën… Lees verder »

Top 2000

Op 30 december 2016 werd in het Grachthuys in Bredevoort weer de Top-2000 quiz gehouden. De deelnemers werden danig op de proef gesteld omtrent hun kennis over muziek en artiesten… Lees verder »

GLASVEZEL IN HET BUITENGEBIED

GLASVEZEL IN HET BUITENGEBIED Breedband Buitengebied Aalten (www.wbba.nl) Op donderdag 3 november was er een goed bezochte info- avond in ’t Grachthuis te Bredevoort over de aanleg van glasvezel in… Lees verder »

Dorpen in het groen

  Barlo’s Belang, Daalse Belangen, Kloosters Belang, Haarts Belang en Vereniging Bredevoorts Belang nodigen u uit voor de informatieavond van Dorpen in het Groen. Deze vijf belangenorganisaties en Stichting Landschapsbeheer… Lees verder »

Berichtje van de Sint

’t Klooster, november 2016                                                                          Beste Kloosterlingen Hebben jullie het al vernomen? Ook dit jaar wil Sint weer naar ’t Klooster komen Op zaterdag 26 november om precies te zijn houdt… Lees verder »

Top 2000

Op 30 december wordt ’s avonds in ’t Grachthuys in Bredevoort weer de Top 2000 gehouden en graag willen we ook dit jaar weer met een team uit ’t Klooster… Lees verder »